Vanliga frågor!

-Ingår inbärning vid leverans?

Nej, vi levererar till din valda adress i markplan ( inom ca 10 m) men självklart kan du köpa till tjänsten. Det bokas samtidigt som du bokar dina hyrprodukter. Gör en notering om inbärning i kommentarsfältet i "kassan". Beskriv hur det ser ut på platsen, ex antal våningar eller meter.

-Hur lång är en hyresperiod?

En hyresperiod är 2-3 dagar. Behöver du hyra en längre period kan du kontakta oss. Det är viktigt att du återlämnar i tid då det du hyrt inte är tillgängligt för nån annan kund! Sent återlämnat gods innebär extra kostnader för dej som kund.

-Hur beställer jag?

Enklast gör du din beställning via vår webbshop här på hemsidan då får vi dina faktureringsuppgifter, kontaktuppgifer, leveransuppgifter mm.

-Behöver jag diska porslinet jag hyr?

Nej, vi på Julab Event AB diskar men matrester skall avlägsnas och drycken uttömd.

-Hur många personer ryms i tälten?

Vi brukar räkna ca 1 kvm per person om man bara ska ha en sittning vid borden. Ska tältet rymma mer möbler som till exempel bar, scen eller buffébord bör man öka tältets storlek. Gör gärna en enkel skalenlig skiss på möbleringen.

-Hur långt innan leverans bör jag lägga min beställning?

Under många perioder under året är vi fullbokade så vet du ditt eventdatum är det bäst att lägga din order så tidigt som möjligt för att sedan göra en justering dock senast 10 dagar innan leverans. 

-Vilka tider kan jag hämta på?

Du kan hämta Måndag-Fredag mellan kl. 15-17. Har du inte möjlighet att hämta då kan du höra av dej till oss.

 

-Hur räknas frakten inom Kalmar 20km?

Man räknar antalet kilometer till leveransadress ggr 4. Avlämning & upphämtning. Överstiger km 20km räknas det som utanför Kalmar.

 

-Beställningar som inkommer mindre än 4 dagar innan önskad leveransdatum färdigställs i mån av tid!

EN UTHYRNINGSPERIOD AVSER 2-3 DAGAR!

Planerar ni Bröllop, företagsevent eller kanske en sommarfest?

Hos oss finns allt du behöver oavsett om du är privat- eller företagskund. Hos oss kan du hyra partytält för både stora och små tillfällen. Våra kunder väljer oss ofta som komplett leverantör och vi hyr ut bord, stolar, porslin, dukar, samt mycket mer. Vill du så ordnar vi även med personal till din fest.
Ibland kanske man vill ha professionell hjälp. Vi på Julab Event AB jobbar med inställningen att ingenting är omöjligt. Vissa av våra kunder vill att vi hjälper till med hela festupplägget, från det stora till det lilla och det innebär ofta både roliga och utmanande förfrågningar. Man ska äntligen gifta sig eller ha en kick-off för företaget och vill göra detta till en minnesvärd händelse. Här kan vi hjälpa er!
Vi har all kunskap av att planera och genomföra alla typer av arrangemang där vi efter lite bakgrundsinformation presenterar ett upplägg som är anpassat efter er smak och budget.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår