Övriga tjänster Julab Event erbjuder

På Julab Event AB kand du som privat- eller företagskund hyra allt du behöver för din fest eller företagsevent. Dessutom kan vi även hjälpa till med möblering och dukning. Du kanske behöver hjälp med möbleringen eller Avplock då har vi lösningen till dej.

Julab Event är en komplett leverantör och här nedan presenterar vi våra övriga tjänster och priser. 

 

Frakt utanför Kalmar fråga efter en offert! Lägst 1250kr
Frakt inom Kalmar 5km till lev.adress 1250 kr
Truck med förare 650kr/tim
Möblering/Dukning 475kr/tim

 

I priserna ingår arbetsgivaravgifter

EN UTHYRNINGSPERIOD AVSER 2-3 DAGAR!

Planerar ni Bröllop, företagsevent eller kanske en sommarfest?

Hos oss finns allt du behöver oavsett om du är privat- eller företagskund. Hos oss kan du hyra partytält för både stora och små tillfällen. Våra kunder väljer oss ofta som komplett leverantör och vi hyr ut bord, stolar, porslin, dukar, samt mycket mer. Vill du så ordnar vi även med personal till din fest.
Ibland kanske man vill ha professionell hjälp. Vi på Julab Event AB jobbar med inställningen att ingenting är omöjligt. Vissa av våra kunder vill att vi hjälper till med hela festupplägget, från det stora till det lilla och det innebär ofta både roliga och utmanande förfrågningar. Man ska äntligen gifta sig eller ha en kick-off för företaget och vill göra detta till en minnesvärd händelse. Här kan vi hjälpa er!
Vi har all kunskap av att planera och genomföra alla typer av arrangemang där vi efter lite bakgrundsinformation presenterar ett upplägg som är anpassat efter er smak och budget.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår